The bar chart above shows the traffic condition outside SST at 7.05 in a typical morning.

(a) Find the number of heavy vehicles observed at 7.05 am

(b) How many more cars are there as compared to heavy vehicles at 7.05 am?

(c) What is the total number of vehicles on the road at 7.05 am?

This comment has been removed by the author.

ReplyDeletea. 8

ReplyDeleteb. 16-8=8

c. 16+8+1=25

(a) 8

ReplyDelete(b) 8

(c) 25

a. 8

ReplyDeleteb. 8

c.25

(A)8

ReplyDelete(B)8

(C)25

a.8

ReplyDeleteb.8

c.25

a. 8

ReplyDeleteb. 16-8=8

c. 1+8+16=25

(a) 8 heavy vehicles

ReplyDelete(b) 8

(c) 25

a) 8 Ans.

ReplyDeleteb) 16-8 = 8 Ans.

c) 1+8+16= 25 Ans.

(a)8

ReplyDelete(b)8

(c)25

a. 8

ReplyDeleteb. 16-8=8

c. 16+8+1=25

(a) 8

ReplyDelete(b) 16 -8=8

(c) 1+8+16=25

8

ReplyDelete8

25

(a) 8

ReplyDelete(b) 16-8=8

(c) 1+8+16=25

a) 8

ReplyDeleteb) 16-8=8

c) 1+8+16=25

a. 8

ReplyDeleteb. 16-8=8

c. 16+8+1=25

(a) 8

ReplyDelete(b) 8 more cars

(c) 25 vehicles

a) 8

ReplyDeleteb) 16-8=8

c) 1+16+8=25

a. 8

ReplyDeleteb.16-8=8

c. 16+8+1=25

(a) Find the number of heavy vehicles observed at 7.05 am

ReplyDelete8

(b) How many more cars are there as compared to heavy vehicles at 7.05 am?

8

(c) What is the total number of vehicles on the road at 7.05 am?

25

a) The number of heavy vehicles observed at 7.05 in a typical morning is 8.

ReplyDeleteb) 16 - 8 = 8

There are 8 more cars as compared to heavy vehicles at 7.05.

c) 1 + 8 + 16 = 9 + 16

= 25

There are 25 vehicle in total on the road at 7.05am.

a)8

ReplyDeleteb)16-8=8

c)1+8+16=25

a) 8 heavy vehicles

ReplyDeleteb) 8 more cars

c) There are a total of 25 vehicles